Dragi prijatelji i članovi Budističkog centra,

konačno možemo reći da smo pri kraju oživotvorenja našeg najvećeg projekta - izgradnje rezidencijalnog centra za meditacijska povlačenja i seminare! Kako bismo prostor novog centra počeli nastanjivati svojom prisutnošću pozivamo vas da sudjelujete u sadnji stabala i ukrasnog bilja.
Akcijom Posadite me..., poklonite i zasadite svog zelenog odabranika i povežite se sa prostorom u koji ćete dolaziti i u kojem ćete otkrivati gotovo zaboravljene i rijetko spominjane dijelove vlastitog bića koje se skupnim imenom zovu vrline.

NIT VODILJA
Centar se nalazi unutar Parka prirode Žumberak stoga je osnovna ideja u kreiranju hortikulturnog uređenja bila unijeti elemente koji će sačuvati prirodnu ljepotu i sklad prostora, biti hrana životinjama te podržavati postojeću biološku raznolikost životinjskog svijeta.

ŠTO I KAKO
Dragi prijatelji, pozivamo vas da odaberete sadnicu s našeg popisa, donirate sredstva za odabranu sadnicu te da nam se ako možete pridružite u sadnji iste na Žumberku u subotu 17. studenog 2018.
Donacija sadnice uključuje sav dodatni materijal potreban za sadnju, gnojivo s ekološkim certifikatom, zemlju, glistinac, kolce, trake, te mrežu za zaštitu od glodavaca.
Za vrijeme sadnje osigurana je okrijepa i obrok, a nakon sadnje dobra zabava i druženje!

Pridružite nam se i budite dio ove lijepe priče!

Želim donirati